Verhuislift

Onze nieuwste toevoeging aan onze vloot is de verhuislift. Met de verhuislift worden verhuizingen van of naar appartementen een fluitje van een cent.

Verhuislift

Verhuislift

Onze nieuwste toevoeging aan ons wagenpark is de verhuislift. Met een verhuislift worden verhuizingen van of naar appartementen een fluitje van een cent. De verhuislift heeft een bereik van maar liefst 27 meter en een laadvermogen van 400 kilo. Hierdoor is de verhuislift geschikt voor haast elke verhuizing. Het maakt verhuizen niet alleen makkelijker, maar het gaat ook nog eens vele malen sneller dan een traditionele verhuizing, waarbij je afhankelijk bent van een trap of lift. Als we de verhuislift inzetten, zetten we hem altijd strategisch neer, met het laagste punt achter de vrachtwagen. Op die manier, kunnen we razendsnel spullen in en uitladen en naar boven of beneden krijgen. Het fijne hieraan is, dat je geen muren of plinten kunt beschadigen zoals je zou doen als je alles sjouwt.

De verhuislift is beschikbaar vanaf €65 per uur. Dit bedrag is exclusief voorrijkosten. U kunt de verhuislift los verhuren, of deze toevoegen aan het pakket dat u afneemt. Laat het ons weten bij de offerte aanvraag of bel ons even. Dan zorgen wij dat alles in orde komt.

Voordelen op een rijtje

Hier nog even samenvattend de voordelen op een rijtje.

  • Bereik van 27 meter, dus je appartement is altijd goed bereikbaar.
  • Verhuizen gaat stukken sneller dan anders.
  • Laadvermogen van 400 kilo, dus alle gebruikelijke spullen kunnen snel vervoerd worden.
  • Je bent niet afhankelijk van een trap of lift, wat tijd en dus geld kost.

Voor het reserveren van een verhuislift kunt u simpelweg even bellen of mailen. Wij nemen contact met u op om alles vast te leggen.

Email - Plumbing X Webflow Template

Laat uw gegevens achter

Vul dit korte formulier in, dan zullen we u zo snel mogelijk terugbellen of mailen.

Uw bericht is verzonden.
We nemen contact op binnen 2 werkdagen.
Oeps! Er gaat iets mis. Controleer of alle velden juist zijn ingevuld.

Klaar om te verhuizen?

Bent u klaar voor een nieuwe start? Vraag simpelweg een offerte aan of bel even via de linkjes hieronder. We plannen een afspraak in en voor je het weet zit de verhuizing er alweer op!