Offerte aanvragen

U vraagt makkelijk een offerte aan middels de tool op deze pagina.Als de calculator is ingevuld drukt u op (Mail>).Hierna volgt een mail met het geschatte laadvermogen van uw verhuizing.Wij zullen een mail naar u sturen om een afspraak te maken. Mocht u er niet uitkomen, neem dan contact met ons op.

FAQ

Veelgestelde vragen

Voordat u contact opneemt met een vraag, kunt u hier kijken of uw antwoord er tussen staat.

Hoe ruim van te voren moet ik mijn verhuizing aanvragen?

Wij raden aan om dit zo vroeg mogelijk te doen om teleurstellingen te voorkomen. Mocht u nou onverhoopt toch heel kortdag een verhuizer nodig hebben? Bel dan even, in sommige gevallen kunnen we wel wat regelen.

Zijn verhuizingen naar het buitenland mogelijk?

Als u gaat verhuizen naar grensgebieden in België of Duitsland, kunnen we soms ook hier een oplossing voor bieden. Bel wel even voordat u een offerte aanvraagt om zeker te zijn dat het kan.

Hoe lang duurt een verhuizing?

Dit hangt af van hoeveel mensen, vrachtauto's en spullen we moeten vervoeren. Vaak duurt een verhuizing 4 tot 8 uur.

Bieden jullie inpakdiensten aan?

Ja dat doen we zeker. Bij het invullen van de offertetool op deze pagina kunt u kiezen of u zelf uw spullen inpakt of dit laat doen door ons.

Verhuizen jullie ook speciale objecten zoals piano's en kunststukken?

Dit doen we zeker. Geef dit wel aan bij de offerteaanvraag en vertel er ook bij om wat voor objecten het gaat. Het kan zijn dat we later om foto's vragen of het object komen bekijken.

Ik verhuis zelf, maar heb een verhuislift nodig.

Geen probleem. We bieden de verhuislift ook los aan vanaf €65 per uur. Reserveren kan telefonisch of per mail.